Kun on vähän toistaitonen niin on. Nyt tämä kuva-asia pitäisi onnistua...

Löysin kilpparille silmät. Tähän asti se on ollut hieman likinäköinen, mutta kuhan tää optikko tästä saapi aikaan niin kilppari saa uudet ja ehommat silmät. Silmät löytyivät Joen Langasta. Irtosilmien lisäksi löytyi myös irtokirsuja. Mie en ollu koskaan nähny moisia ja pitihän semmonen yks ostaa, että on kotijoukoillekin ihmettelemistä, moisista mualiman ihmeistä!

906556.jpg

Hieman karmivaa. Tuosta olisi ollut koirakuvien viikkohaasteen kirsukuvaksikin. Hmm, mikäköhän on tämän viikon aihe? Huomenna tietää, mutta hieman malttamaton kyllä oon. Joen langasta ostin hieman myös lankaa. Sisua tuli 4 kerää ja se näyttää jo tältä:

910956.jpg

Sukkaa siis pukkaa. Tässä testan ekaa kertaa noita bambupuikkoja, kevyttä ja hiljaista on neuloa. Sisut eivät halunneet lähteä kaupasta ilman Maijoja:

910960.jpg

Kuten kuvasta ei saa selvää niin ostin kahta eri harmaansävyä. Mitä näistä tuleekaan? Hieman hämärän peitossa vielä, mutta eiköhän noita jossain tarvita.

Sitten reissun päätarkoitukseen. Miun saalis:

906558.jpg

Tai siis miun vai mäyristen? Riippuu keneltä kysyy. Meillä nuo piskit luulee, että kaikki mitä on lattialla on niitten. Pitää aina tasaisin väliajoin neuvotella moisen luulon johdosta. Kaksi säkillistä eli 17 kiloa kaikkea ihanaa, myös matonkuteita.

Ja näitä:

906561.jpg

Nuo asuu meijän keittiönpöydällä, koska niitten pitää olla nopeasti hipisteltävissä. Ihanaa, mie oon täysin hurmaantunut noista napeista. Osa napeista on suorastaan semmosia, joita tekis mieli maistaa. Kröhöm, liekö tää karkkilakko taas, joka oireilee...