Ihanaa, pääsinpäs koneelle ja ihan ajan kanssa. Tai ei tässä kannattaisi koko iltaa istua nimittäin sain eilen muutaman ristipistotyön tehtäväksi. Toinen olisi ihan aikataulun kanssa, pitäisi olla toukokuun lopussa valmista. Sanoin heti ettei onnistu, mutta vähän aikaa mietittyäni aattelin yrittää. Työssä ei ole kuin 11 eri sävyä ja siihen on jo merkitty ruksit mihin pistot tehdään. Hyvin selitetty. Liina olis kyseessä. Ai, olishan miulla kuvaakin:

1435062.jpg

Uutukaiset

Liina vasemmalla ja ihana romanttinen ruusutaulu oikealla. Ruusutaulu on ihana, aika hemppis mutta ihana silti. Saman tyyppinen kuin tekeillä olevat orkideat. Nyt miun sitten pitää laittaa orkideat jäihin ja alkaa tuota liinaa tekemään. En tykkää ollenkaan, että pitää jättää kesken ja alottaa uusi. Ei oo ollenkaan miun tapaista!

Tällä viikolla tuli Suuri Käsityölehti ja taas löyty ommeltavaa. Hitsi kun ne edellisetkin meni pieleen... Ei toinna pienistä lannistuu, virheistähän vaan oppii. Tiijän ainakin mitä en ensi kerralla tee. Lehden neulomuspuolella ei juurikaan ollut mitään kiinnostavaa.

No jo on kumma kun aikaa olisi kirjoitella ei ajatus luista. Höh. Taidankin mennä blogikierrokselle. Pieni, hiljainen ja huomaamaton maininta: oon herkkulakossa. Vieläkin epäilyttää idean toteutus.