Miun piti saada tehdä jotain pientä, että saisin kokea työn valmistumisen huumaa.

Neulatyynykukkaset

Ohje: suomennettu ohje Novitan extraideoista. Alkuperäinen ohje.

Lanka: Novita Tennessee, vihreä, vaaleanpunainen ja luonnnonvalkea

Koukku: 3 mm metallinen

Langankulutus: En tiedä! Mennyt sekaisin lankakirjanpito, mur.

Söpöt! Vihreä on ensimmäinen, jonka tein. Heti perään laitoin seuraavan koukulle. Eka on miusta liian pieni. Jotenkin vaan herkulliset nuo kukkaset. Menisivät koristeinakin jos ei neulatyynynä halua käyttää. Vaaleanpunaisen ajattelin antaa äiskälleni, sitten samalla kun saan lyhennettyä hälle kaksien housujen lahkeet. Miten se voi olla niin vaikeeta? Miulla on ollut jo toista viikkoa ne housut tuossa keittiönpöydällä jo valmiiksi lahkeet nuppineuloin käännettyinä. En vaan oo saanu ompelukonetta esiin.

Virkkaus on jäänyt viime vuosina pikku juttuihin, ne ökkömönkiäiset. Viimeisin valmistunut isompi virkkaus on verhot verannalle, ne valmistui tammikuussa 2009. Tänä keväänä sain ne sitten ripustettua verannalle. Ihan kivat sisältä päin katsottuna, mutta ulkoapäin ne on töpöt. Puolet enemmän olisi pitänyt olla korkeutta ja kalalangasta tehty. Kyllä mie vielä sellaset virkkaan! Ja tässä kirjoittaessani aloin saadakin kalalankavirkkausinspiraatiota! On vielä se kettuverho kesken... voisinkin kaivaa sen esille.

Poitsu tarkastaa työn laatua

Jos ei noilla kukkasilla muuta tee, niin poika voi leikkiä niillä. Onhan niissä mielenkiintoiset napitkin ja muoto on ympyräinen. Niistä meillä tykätään. Uutta on kävelemisen harjoittelu, siis ilman apuja. Seisominen ilman apuja on myös jännää. Ihanat ilmeet.

Jaaha, työnantaja heräsi päiväunilta. Eiku ananaksen pilkomiseen, meillä on ananasta (oikeeta, ei purkki) välipalaksi. Lurps!