Mie en tiijä miksi, mutta miusta on kauheen vaivalloista/ärsyttävää siirtää kamerasta koneelle kuvia. Vaikka eihän se oikeesti oo homma eikä mikään, jotenkin se vaan aina ottaa minnuu päähän. Näin tikikamera-aikana tää on niin yksinkertaista ja helppoa, mut silti tuntuu joskus ylitsepääsemättömältä. No, nyt oon ottanut kuvat ja laittanut ne koneelle. Pääsen polkkaamaan. Ilman kuviahan ei voi.

Ratsastuslapaset ja -sukat

Lapaset:

Ohje: Novitan kynsikäsohjeesta muunnellen

Lanka: 7-veljestä,  tummanruskea

Puikot: 3.5 mm bambusukkikset

Langankulutus: 43 g

 

Sukat:

Ohje: silmukkamäärät Novitan sukkataulukosta

Lanka: Nalle, musta

Puikot: 3 mm bambusukkikset

Langankulutus: 86 g

Tämä setti menee kummitytölleni joululahjaksi. Edellyttäen, että maltan oottaa lahjan antamista reilun kuukauden. Toivottavasti ovat sopivat. En ollu ennen tehnyt ratsastuslapasia (tavan lapaset muuten, mutta tehdään myös pikkurilli), joten vähän mietitytti miten käy. Miulle on tehnyt mummo niin lapaset kuin sukatkin, joten tarvetta ei oo aiemmin ollut.

Nyt muistan kiittää kommenteista. Ehkä ne pörrötassut ei sitten ookaan niin pahat. Kiitos. Sartsa: mie mietin myös miten käy pesussa. Nähtäväksi jää. Saa siskoni pestä tarpeen tullessa, ihe en käy kokeilemaan. Jos menevät pilalle joutuisin vielä neulomaan uudet! Kuvion tekeminen ei ollu miusta hirmu helppoa, mut mie oonkin ihan aloittelija. Mut ei se toisaalta ihan mahotontakaan ollu. Ota nyt sitten selvää mielipiteestäni

Tossullisosuus: edelleen ryömii, vauhtia vaan on tullut lisää. Kiljahtelee kun näkee jotain kiellettyä tai koirat. Myös sihisee. Hassu vauva. Yöt menee rattoisasti kahden tunnin unipätkillä, mut ei oo jäänyt vähään aikaan valvomaan. Näin kun kirjotin niin ensi yönä valvotaan. Toivottavasti ei.