Otsikko kertoo kaiken. Satoa täällä otetaan talteen minkä keritään. Tossullinen antaa tietyt rajat ja Tassulliset auttaa syömällä kaikkea, mitä mie yritän kerätä.

Käsitöiden saralla oon saanut salaisen pistelyni valmiiksi. Sentään. Neulonnassa ollut tunika/paita on valmistunut myös, mut se ei toimi. Mie oon useesti täällä valittanut, etten osaa neuloa ja taas mie olin unohtanut sen. Hihat ei toimi taaskaan. Kokeilen niin, että puran hihat pois ja kahon mitä sanookaan tunika/paitani toppina. Eikä ees pahemmin tuo homma v*tuta.

Tossullisesta sen verran, että reilun viikon verran on kaveri harjoitellut kiinteiden sapuskoiden syöntiä. No joo... yritys on kova välillä, mutta harjotusta vaatii vielä. Tällä hetkellä ravintolamme antimiin kuuluu pottu (ei tykkää), porkkana (menettelee) ja banaani (suosikki). Ja vielä ei oo hokassu, että maha täyttyy lusikkaruuasta. Tossullinen on saattanut lusikkaruokaillessa kitistä ja mistään ei oo tullut mitään, sitten ollaan menty maitobaariin, ni johan on kaveri tyytyväinen.

Kiitos kommenteista ja kiitos Sartsalle tästä:

1250611141_img-d41d8cd98f00b204e9800998e