Tuli eilen illalla valvottua liian myöhään kun neuloin sukat valmiiksi. Sukkien jälkeen tuli pakottava tarve tarttua koukkuun ja aloittaa virkkaamaan takkiin hihoja. Siinä ei paljoo unikuvat kiinnosta kun iskee käsityömania. Oman osansa valvomiseen toi varmasti taas tuo ystävämme limonaadi. Sitä tuli killitettyä pullollinen niin ei oo ihme jos ei nukuttanut.

1513487.jpg

Sukat

Ohje: Novita kesä 2008
Lanka: Gjestal Maija (pesu 40), tummanharmaa
Puikot: bambupuikot 3 mm
Langankulutus: 72 grammaa

Tein sukat lahjaksi. Uskallan esitellä, koska en usko henkilön tietävän saavansa minulta mitään lahjaksi saatikka sitten osuvan blogiini. Nuo neuloi nopeasti. Varsi ei ole pitkä (n. 15 cm) ja koko on n.37. Mie jopa opin tuon mallikuvionkin aika nopeesti. Olen tyytyväinen aikaan saannokseeni, toivottavasti myös saaja on.

Samaisessa lehdessä oli myös toiset kauniit sukat, jotka aion ottaa jossain vaiheessa puikoille. Niinpä niin. Kun yhen jutun saa valmiiksi on suunnitelmia enemmän kun lähtiessä. Ainoo epäilyttävä asia siinä mielessä olevassa mallissa on sukankärki. Miusta se on siinä kuvassa jotenkin epätasainen ja ei kovinkaan kaunis. Mutta mallikuvio on kaunis, joten kai ne tekoon menee.

Tänä aamuna olin sen verran ajoissa liikkeellä valvomisestani huolimatta, että Pami kurvaili vastaan. Ja siinä aamutuimaan tuli idea: muistin, että Pami oli kirjoitellut viimeksi mm. kotinsa "koirakylteistä", joten hänen innoittamana:

1513492.jpg

Asiallinen varoituskyltti

Meillä on tuollainen kyltti keittiön oven yläpuolella. Vaikkei koiristamme lähde hirveästi karvaa, koska ne trimmataan kun karvaa alkaa irtoamaan niin kyllä sitä jonnii verran aina on! Kyltti saapui meille alle vuosi sitten, mies osti sen. Lisäksi meillä on perinteinen "Minä ehdin sekunnissa ovelle - tuletko sinä silti sisään?" -kyltti. En tajunnut siitä sitten ottaa kuvaa. Kiitos Pami inspiraatiosta!