Tämä viikko on ollut yhtä turraamista käsitöiden saralla. Tuli semmonen idea päähän, että pittää neuloa pitsisukat. Älyttömän hyvä idea näillä taidoilla. Tässä on nytten kokeiltu kahta eri mallia aika hartaasti ohuella  puuvillalangalla. Nämä yritelmät on myös purettu, joten todistusaineistoa en jättänyt. Ei ollut miun homma, ohut lanka, ohuet puikot ja mallikuviot, mikä yhdistelmä! Miulla oli 2 mm puikot, äiskältä lainassa. Onneks niistä oli jo yks hieman vääntynyt, nyt on sitten kaikki muutkin ihan vaan tasapuolisuuden nimissä... Ei hyvänen aika mitä hommaa!

No neuloa oli pakko jotain, joten aloitin uudet "Pahikset". Yksi lapanen on jo valmis ja sille on tulossa kaveri. Ne menevät Miehelle. Tulee paljon siistimmät ja paremmat kun ekat versiot. Pahikset on Isoveli-langasta, joten ne ovat erittäin hyvää terapiaa pitsisukkien aiheuttamien traumojen korjailuun. Neulonta edistyy nopeasti ja puikotkaan (6 mm) ei väänny.

Novita-lehti tuli perjantaina. Mie löysin monia mukavia tekemisiä. Pikkujuttuja joululahjoiksi ja itselle vaikka mitä. Jotenkin palmikkojutut kiinnostaa ja nuo muhkeat langat. Heh, olihan siellä pitsisukkien ohjekin! Jospa jätän väliin...

Miun ruutuvirkkausverho on edistynyt pienin askelin, pituutta on jo reilut 80 cm. Se on miulla tuossa keittiönpöydällä ja arkiaamuisin sitä virkkailen samalla kun vahdin piskien ruokailua. Piskeillä on hieman ongelmia tuossa ruokailussa. Pee syö oman kuppinsa salamannopeesti tyhjäks ja Ässä taas on aika hidas. Peetä pitää sitten vahtia, että ei häädä Ässää kupilta pois.

Ristipistotyöstä ei kannata ottaa perinteistä sunnuntain edistymiskuvaa, koska työ ei ole montaa pistoa edistynyt. Välillä tekee mieli tehdä neulontaa.

Miulla oli eilen Emmerdale-maratooni. Olin nauhottanu kaikki jaksot viime viikolta ja eilen katoin kaikki kerralla samalta istumalta. Ihanaa! Siinä ne pahis-lapasetkin alkoi muotoontumaan.