Se on kuulkaa sillä viisiin, että ei nuo pelivälineetkään enää ehjänä miun hellissä käsissä kestä. Eilen iltana pistelin kettutyötä innoissani, niin neula hajosi! Siitä katkesi neulansilmän toinen puoli. Vaikeeta selittää mikä kohta, mutta osa siitä meni poikki. Ihan kesken kaiken ja ihan nätisti neulaa käsittelin. Siihen loppu siltä illalta pistely. Ei sillä, että noita neuloja ei olisi, mutta en jaksanut käydä kaivamaan kaappeja ja etsimään neulaa. Tähän asti pääsin:

1996603.jpg

Kettua

Aloitin sitä kettuosuutta, tuossa on häntää ja hieman peppua. On sitä edistystä tullut nyt kuitenkin vaikka muuta oon täällä väittänyt. Tänään en oo pistellyt yhtään. Aamulla iski lapastenneulomisvimma. Etsin ohjeita ja päädyin aloittelemaan kirjoneulelapasia:

1996609.jpg

Lapasten alkua

Mie tajusin, että miun ei tarvii tykätä tehdä raitavillasukkia vaan mie teen kirjoneulelapasia noista villalangan jämistä. Mut oli vaikeeta, mie pelkään, et loppuu lanka enkä saa kahta samanlaista tehtyä. Nytkin noissa on tuota raidotusta, kolmella eri värillä tulee tuota kuviota. Eipä tuo kai pöllömpää ole. Nyt oon ekan lapasen peukkua tekemässä, eiköhän tuo valmistu tämän illan aikana.

Mie luulen, että täytynee ostaa vähän noita villalankoja. Olisi vähän enemmän valinnan mahdollisuuksia, ei miulla noita sukka/lapaslankoja niin kauheesti oo. Miun kaheksan kilon lankavarasto koostuu jostain ihan muusta (tietäspä ihe ees mistä!). Pitää kahtoo tarjouksia vähän enemmän sillä silmällä.

Tänään oon harrastanut leivontaa. Tein teeleipiä Peen piimästä, Pee-ressukka jää nyt ilman piimää kun julma Marjo käytti kaiken teeleipiin. No, nappaan huomenna ohimennen kaupalta purkin piimää (jos vaan muistan). Harrastin myös luovaa ruoanlaittoa. Mie en oikein orientoitunut tuohon kaupalla käyntiin enkä osannut sieltä paljoo mitään ostaa. Siispä kattelin kaappeja, mitä miulla oli ja pesin, kuorin, pilkoin ja heitin uuniin. Tein uunissa sapuskaa, johon laitoin paprikoita (keltasta, punasta ja vihreetä), sipulia, porkkanaa raastettuna + riisiä ja vettä. Kätevää.

Loppuun vielä meijän omppupuu:

1996665.jpg

Hilloa tulossa