Otsikko on Outi Mäenpään runokokoelmasta Naarassika. Oli muuten hyvä.

Vihdoinkin saan aikaiseksi kirjottaa tänne. Jotenkin ei oo huvittanut tehdä mitään kun kaikki jää aina kesken. Tässä oottelis tiskit tiskausta, astianpesukone tyhjennystä ja täyttöä, keittiön pöytä raivausta yms. perusjuttua. Mitään ei huvita alottaa tekemään kun jää kesken. Niiku tääkin varmaan. Äh, pitäs yrittää muuttaa omaa asennetta. Vaikeeta.

Vieläkään en oo saanut paitakuvaa vaikka paita/tunikaa on jo käytettykin. Sen sijaan näistä oli helpompi ottaa kuvaa:

Kuution palaset

kuution palasten tausta

Joulukoristetta oon tehnyt. Noihin palasiin miulla meni viikko. Yllättävän nopeasti sain pisteltyä. Niin, näistä kokoan kuution. Sitäkin mietin, jos tekisin biscornun mallisia niin tässä miulla olisi jo kolmeen biscornuun tarvikkeet. Haluun kuitenkin kokeilla sitä kuutiota. Tuskin sitten saan tehtyä yhtään useempaa koristetta. En oo vielä päättänyt meneekö tää lahjaksi vai pidänkö itselläni. Kahellaan.

Tossulliselle oon neulomassa villapaitaa ja se eilen edistyikin. Oli ollut jäähyllä tuon pistelymanian vuoksi. Kiva oli neuloakin eilen. En meinannut malttaa lopettaa. Muuta Tossullisosuutta: vielä ei liikuta eteenpäin, selitys on hirmuinen ja soseitakin menee aina silloin tällöin. Pientä kitinää oli eilen ilmassa vähän väliä, mutta eilen olikin "juoksupäivä", joten oltiin menossa koko päivän niin väsyttäähän se pienintäkin. Tää päivä on varmasti parempi.

Kun pitää jutut lyhkäsinä niin kerkee kerralla