Nyt oon laittanut taas vaihteeksi puikot sivuun (vaikka niitä lapasia tarvittaisi, meillä ei oo ku yhet ja mie hävitän ne hetkenä minä hyvänsä). Ristipistot ovat taas alkaneet kiinnostamaan. Jatkoin pienellä työllä, etten innostusta tappaisi.

Joulukortti nro 2

Malli: Ama 385
Kangas: 14 count aida
Koko: 6 cm x 9 cm, 31 pistoa x 47 pistoa

Siinä kävi sitten sillä tavalla, että jälkipistojen lanka loppui kesken! Eipä oo ennen käynyt, että valmispakkauksen lanka ei riitäkään. Tietenkin jälkipistot tehtiin tällä kertaa tummanruskealla eikä mustalla. Eihän miulla sellasta ruskeeta ollut, joten törkeesti tein vaan osan jälkipistoista mustalla. Ei sitä kukaan huomaa, välttämättä... Muuten taas oikein mukava tehdä.

Mie kun innostuin niin kaivoin esille tuoli ja ruusut -työn.

Tuoli ja ruusut tällä kertaa

Edennyt on sitten viime esiintymisen. Aluksi tuntu tosi vaikeelta taas päästä sisään tuohon työhön. Niin paljon värejä, joita tehdään vaan muutama pisto sinne ja tänne. Ei oikein tiennyt, että mitä väriä tekisi. Paljon aikaa miulla kuluu kun pähkäilen mitä tekisin missäkin vaiheessa. Vaikeeta. Sitku pitää vielä tarkkailla säikeiden lukumäärää ja tehdäänkö nyt puoliristipistoja vai ihan kokonaisia. Liian monta muuttujaa.

Toisaalta ihan mukavaa tehtäväähän tuo on. Mukavaa tehdä punertavia sävyjä kun kettutyö oli niin synkkä sävyiltään. Kettutyö on edelleen pesemättä ja kehystyttämättä...