Meidän nurkilla tuntui pyörivän siinä määrin hirvenjahtaajia, että päätimme jättää lähimetsään menemisen tältä aamulta. Lähdimme sitten pienelle retkelle ja voi vitsi miten hyvä idea se oli! Niin kaunista ja piskitkin nauttivat uuteen paikkaan tutustumisesta. Onneksi otin kameran mukaan ja jopa latasinkin sen ennen lähtöä.

Tälläisessä paikassa kävimme:

1000126.jpg

Sinne pääsee autolla, mutta myös vesiteitse.

1000131.jpg

Siellä on grillauspaikka, kylttien mukaan se on Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roska-Roope paikka vessoineen. Eli veneellä pääsee laiturille ja laiturin kunnon on viralliset tarkastajat juuri tarkastaneet ja hyväksi havainneet.

1000133.jpg

Tarkastaja Piskiset

Nämä ovat varsinaisen Linnavuoren juurella. Vuorelle vie portaat ja polku. Ne oli ihan hyväkuntoiset ja hyvät kulkea. Kunto vaan meinasi kulkijoilla loppua, siis ihmiskulkijoilla. Piskit paineli portaita pitkin kuin ei mittään. Olivat mitoitettu mäyrismitalla. Kannatti kiivetä ylös, mitkä näkymät!!!

1000137.jpg

Pee tähystää

1000139.jpg

Maisemaa

1000143.jpg

Lisää maisemaa

Nämä kuvat ei tee oikeutta maisemalle. Ihana paikka, aurinko paisto ja oli vähän kirpakkaa pakkasyön jäljiltä. Tosi ihana päivänaloitus. Vielä yksi hurjannäköinen kuva:

1000144.jpg

Hurjapää-Pee reunalla

Koirathan tunnetusti tykkäävät nähdä kauas ja korkeilta reunapaikoilta tähystysalue on paras. Kuvan kuvakulma saa tämän kuvan näyttämän todellista tilannetta hurjemmalta. Vaikka kyllä siellä ylhäällä piti liikkua varovasti meidän kaikkien. Piskit oli kyllä pikkasen ketterämpiä kun myö kahella kintulla konkkaavat...