Paluu arkeen on ollut yllättävän mukava. Omat arkirutiinit loksahtivat kohdalleen. Aamulenkki kirkkaan tähtitaivaan alla oli oikein hyvä päivän aloitus. Nyt lenkiltä (vaihteeksi) tultua on hyvä lämmitellä äiskän tekemän shaalin alla.

Pee oli tänään suorastaan villi! Laukkaili nyt iltalenkillä pitkin ojanpohjia ja muutenkin virtaa tuntui riittävän. Tietty saivat olla koko päivän "rauhassa" kun ihmiset olivat poissa tassuista häiritsemässä. Olivat nukkuneet ilmeisesti riittävästi...

Laitoin ihelleni uuden sivun tuonne. Siihen laittelen valmistuvia töitä ylös ja sitten tuota langankulutusta seuraan myös siinä. Nykysellään miulla on myös excelissä taulukko. Tämän vuoden sain aloittaa alle 10 kg:n varaston kanssa. 7 grammaa alle 10 kilon, mutta alle kuitenkin! Saa nähdä mihin päätyy. Ei miulla mitään tavotetta oo, mut jotenkin ärsyttää kun lankaa on jonnii verran, mutta ei koskaan just sitä mitä tarviis. Tai sitten ei oo tarvittavaa riittävästi. Ku ei ois yhtään varastoja ja ostais vaan sillon kun on joku kohde. Toisaalta taas alesta saa halvemmalla. Ilmeisesti pitää vaan ostaa alesta riittävästi ;)