Koirakuvien viikkohaaste on ajan hermolla, aiheena on syksy! Oikein mukava aihe, syksy on yks miun lemppari vuodenajoista ne muut onkin sitten talvi, kevät ja kesä. Miusta jokaisessa vuodenajassa on jotain hyvää ja tykkään kun täällä on neljä erilaista vuodenaikaa. Oho, johan rönsyilee, palataanpa asiaan. Otin uusia kuvia, mitäpä noita arkistoja kaivamaan. Osallistun tällä kertaa kahdella kuvalla, koska en millään osannu valita kahen ehdokkaan väliltä. Tässä ensimmäinen:

972629.jpg

Pee varikolla

Syksyyn kuuluu talvirenkaidenvaihto autoon. Pee on mukana lähinnä työnjohtajan ominaisuudessa. Tällä kertaa työnjohtajalle meinasi käydä hieman hullusti. Ku renkaat oli vaihettu vein aittaan tavaroita, lukitsin aitan ja rupesin huutamaan Peetä. Ässä kurvasi iloisena paikalle, mutta Peetä ei näkynyt. No, niihä siinä kävi, että työnjohtaja Pee oli jääny miulta tietty aittaan...Onneks tajusin asian aika heti, enkä lähteny Peetä ehtimään mistään kauempaa. Ässäkin pyöri siinä aitalla siihen malliin, että arvasin Peen olevan joko aitan alla (normaalia) tai sitten sielä sisällä.

972639.jpg

S niinku sienet

Tämä oli toinen kuvavaihtoehto. Kaamee sienikasvusto, miulla ei oo mittään hajua minkä merkkisiä nuo sienet on. Tuskinpa ovat ainakaan mitään syötäviä ku niitä noin paljon on. Ässästä on vaikee ottaa kuvia, se usseesti epäonnistuu noissa kuvissa, monesti on esim. silmät kiinni tai päänkääntöä just sillon ku ei pitäis. Mut kuvaus on hyvää paikallaolo harjoittelua eri paikoissa.