Miun neuletakki. Jippii, se on valmis!

Miun neuletakki

Ohje: Novita kevät 2012, ohjenro 84

Lanka: 7-veljestä, ruskea, vihreä ja kasvivarjätyt punainen ja harmaa

Puikot:  4 mm pyöröt

Langankulutus: 546 g (ruskea 364 g, vihreä 83 g, harmaa 31 g, punainen 68 g)

Mie oon tyytyväinen. Tämä korvaa monet ihelleni tehdyt, epäonnistuneet neuleet. Tämän innoittamana voin joskus, ehkä, neuloa uudelleen ihelleni jotain sukkaa, lapasta tai pipoa suurempaa. Saatan jopa onnistua :)

Kirjonnat, silmukoita jäljitellen tehdyt kuviot, ja nappien kiinnitys veivät varmaan saman verran aikaa kuin koko neulominen. Nappeja en meinannut millään saada kiinnitetyksi. Laiskotti. Sitten oli pakko kiinnittää napit, että voin aloittaa neulomaan jotain uutta juttua. Miulla meni varmasti useampi viikko neulomatta. Kaameeta.

Ongelmia miulla oli tuon yläosan kanssa ja hihojen kavennuksien kanssa. Ne menivät sitten vähän takalistotuntumalla. Ohjeen mukaan ei mennyt, mutta ihan kiva tuli silti. Siinä vaiheessa vähän epäilytti tuleeko tuosta mitään. Sellanenkin epätarkkuus takissa on, että napinlävet ja siten ollen napit eivät ole tasaisin välein vaikka yritin kyllä laittaa tasavälein. Aivan täydellistä en onnistunut tekemään! Hyvä vaan, on sitten seuraavaan kertaan parannettavaa.

Ihana takkini

Kuvissa ei näykään kirjonnat, no ne sointuu tuohon niin hyvin ;) Nyt oon neulomassa lapasia. Kertaalleen piti purkaakin. Jotain tekisi mieli neuloa lapsille, sellasta isompaa.