Viikko on ollut tosi hiljanen käsitöiden suhteen. Aika paljon on tullut roikuttua netissä ja piskien kanssa ulkoiltua. Tänään oon neulonut sitä typerää villatakkia. Hihat on edelleen kesken. Ei hirveesti huvita sitä tehdä kun se ei oo sellasta sujuvaa se tekeminen. Mie neulon pari kerrosta ja sitten sovitan ja mietin pitäskö vielä kaventaa vai ei. Sen verran nerokas oon ollut, että oon kirjannut paperille mitä oon tehnyt. Huomattavasti helpompaa sitten tehdä se toinen hiha. Toivottavasti.

Mie kävin keskiviikkona hiihtämässä ihan oikeilla laduilla. Olikin sitten semmoset ladut, että eka kertaa jouduin hiihtäessä pysähtymään ennen alamäen alkua ja miettimään uskallanko laskea alas. Kaikki mäet laskin ja kaks kertaa kaaduin. Ihan kauheet mäet, etenkin ylöspäin kavutessa. Piti huilata kesken mäen ja aivan oravaksi tunsin ihteni kiivetessä niitä mäkiä. Onneks ei ollut kovinkaan vilkkaat ladut, sain rauhassa mennä. Yhtään ihmistä en nähnyt.

Lähdenpä vielä koirien kanssa pihalle. Pitääkin tarkistaa mäyriskäytävän kunto kun perjantaina lunta tuli ihan reippaasti. Ainii, sitten se sato vettä, joten kai mäyriskäytävä on ok. Kääk, muut on jo ulko-ovella ja mie vaan täällä vielä. Äkkiää haalareihin, Pee kainaloon (ei tee elettäkään lähteäkseen ulos...) ja pihalle!