Mie en oo tehnyt mitään uudenvuodenlupausta, että olisin ahkerampi bloginpäivittäjä vaikka yllättävän aktiivinen tällä hetkellä olenkin. Mie meen ihan viiliksieni mukaan Tietty olisi kiva, jos olisi aktiivinen niin käsitöiden kuin blogin päivittämisen suhteen sillei tasasesti vuoden läpi. Mutta nää on harrastuksia, joista ei tarvitse ottaa stressiä!

Miun kirjoneulevimman tulos:

Tsahkal-kirjoneulelapaset

Ohje: Tsahkal-kirjoneulelapaset, Ulla 01/08

Lanka: Nalle, musta pohjaväri, vaalenpunainen kuvio

Puikot: 3 mm bambusukkikset

Langankulutus: 62 g

Mie tein nämä nopeasti kun en tiennyt osaanko tehdä, saanko siistiä jälkeä ja onnistuuko peukalot. Miusta nämä onnistuivat, mie osasin! Hämmästelin jo tekovaiheessa kuvion yllättävää tasaisuutta, mutta iloita osasin kunnolla vasta kun olin saanut molemmat valmiiksi. Vaikka eka lapanen olisi onnistunutkin, niin ihan mahdollista olisi ollut tunaroida toisessa. Onneksi näin ei käynyt.

Eihän nämä täydelliset ole, välillä joku langanjuoksu kiristää. Mut niinhän se on elämässäkin, välillä vähän kiristää, ei oo täysin tasasta koko ajan, joten ei niin oo miun tekemissä lapasissakaan Kaunis on kuvio ja mukava oli tehdä. Tässä vielä kämmenpuoltakin:

Tsahkal-lapasten kämmenpuoltakin

Tästä kokeilusta rohkaistuneena alotin seuraavat kirjoneulelapaset. Niitäkin oon neulonut ihan hurjana, ei huvita tehdä yhtään mitään muuta. Silloin on neulottava kun on neulevimma!