Nyt on kylmä keli, tuulee ja pakastaa. Pilkkihaalari on just oikee asu tähän keliin, eikä riitäkään. Paleli silti, alle olis pitäny laittaa villasta ihan kunnolla. Jäi sitten aamu-ulkoilut vähän lyhyemmiksi, mutta nokkaa käytettiin ulkona, se on pääasia. Koirat nyt jääti alta aikayksikön, tarpeensa kävivät tekemässä ja pyrkivät sisään takaisin uunin lämpöön. Uunia onkin saanut lämmittää päivittäin, on tuo tuuli sen verran navakkaa, että lämpö häviää nopsaan.

Käsitöitä, niitä vartenhan tää blogi on.

Luukkulapaset

Ohje: Novitalta silmukkamäärät, muuten omalla takalistotuntumalla

Lanka: Isoveli, musta

Puikot: 5 mm metalliset sukkapuikot

Langankulutus: 94 g

Pukin konttiin pikkuveikalle. Peukuille ei oo luukkua, en jaksanut ruveta nysväämään niitä.

Lapsen pitsisukat

Ohje: Novita syksy 2010, ohjenro 64

Lanka: 7-veljestä, luonnonvalkea

Puikot: 3,5 mm bambuiset sukkapuikot

Langankulutus: 83 g

Kummitytön pakettiin menevät nämä. Miulla on nyt joululahjat niiin hyvällä mallilla, että ihmetyttää. Oikein noheva jos oisin niin olisin paketoinutkin (ja saajan nimen laittanut pakettiin) valmiit työt, mutta ei nyt liiallisuuksiin mennä. Pitää sitä jotain tekemistä olla aattonakin.

Tuoli ja ruusu -työ on taas innostanut. Yhtenä iltana otin sen esille ja mies sanoi ettei tuosta enää paljoa puutu. No, mie kävin selittämään, että tästähän puuttuu vielä vaikka kuinka paljon. Pari iltaa pistelin ja huomasin, että oon tehnyt kaikki ristipistot työhön! Tietty eriväreillä tehtäviä jälkipistoja on ihan hirveesti ja puoliristipistoja vasta alottelin, mutta itse kuvio on jo valmis! Eihän siitä paljoa puuttunutkaan. Tää työ taisi ihan ihestään tekeytyä laatikossa ollessaan. Jossittelua: jos olisin tehnyt tätä syksyllä ahkerammin, niin äiskä olisi saanut joululahjaksi ostamansa taulun.

Se vielä: kiitos kommenteista, kun ei oo mitään tapoja miulla, aina unohdan kiittää!