Eilen kävin Aina Oikeiden ylimääräisessä tapaamisessa. Oli hauskaa, rentouttavaa ja mukavaa. Kiitos! Miulla oli kettutyö mukana. Muutenkin oon tehnyt vaan ja ainoastaan pistoja kettutyöhön. Muuta käsityötä miulla ei ookaan edes menossa tällä hetkellä. Edistystäkin on huomattavissa!

Kettutyö

Ups, jopas tuli kuva! No, näkköö tuosta sen edistymisen ja sehän on tuon kuvan tarkotus, joten asiansa hoitaa. Vau, miulla on ollut turboneula! Mie vaan en tykkää noista sinisistä/valkeista osuuksista. Siinä on kolmea (muistaakseni) eri sinistä ja valkeeta, kaksi sinisen sävyä tahtoo mennä sekasin, joutuu olla tarkkana ku porkkana. Ja sinisen sävyt ku ei oo miun juttu oikein muutenkaan. Eipä niitä hirveesti oo jäljellä, riittävästi kuitenkin. Tuonne ylös tulee pelkkää mustaa, niitä teen sitten kun ei jaksa keskittyä ja voi vaan pistellä turboneulalla menemään. 

Tossullisosuus: nousee seisomaan. Ei paljoo passaa pysähtyy kun on jo vauva kiipeemässä jalkaa vasten. Toimin siis täällä kiipeilytelineenä. Aika horjuvaa tuo on, välillä kun tietty pitää yrittää ilman käsiä ja intoa mennä on enemmän kuin taitoa. Askeleiden ottoa ei oo oikein vielä hokassu. Konttailut taitaa jättää sikseen. Hampaita on tullut lisää, niitä on hyvä käyttää ihmisiin etenkin minuun. Puree. Mut onneks ei pahemmin pure maitoa maistellessa. Ensi kuussa meillä onkin hirmuset juhlat, ensimmäinen vuosi on vauvan elämää takana. Oho.