Mie taas tuota lankakirjanpitoani katselin, jouduin toteamaan etten osaa laskea. Vuosi alkoikin hieman yli kymmenen kilon varastona. Mie en tajua missä lasku meni vikaan, mutta virhe siinä oli. Nyt pitäis olla kirjanpito kohdallaan. Palmikkoponchokin päivitettynä.

Tänään on ollut autoteillä onnettomuutta. Kyllä se pistää aina miettimään millä tuurilla sitä ihe siellä muiden joukossa menee. Surumieliseksi sitä tulee kun joutuu huomaamaan ettei kaikki päässeet tänään turvallisesti perille.

Äiskän sukat etenee ja voi olla että niistä tuleekin miun sukat. Toinen sukka on valmis eikä sen paristakaan paljoa  puutu.

Karkkilakko puree: ei tee mieli karkkia lainkaan. Tällä hetkellä. Ehkäpä mie selviän tavoitteestani. Tai totta  kai selviän, sinäänsä tää on helppo juttu kun vaan päättää eikä anna ihelleen muita mahdollisuuksia. Tiukkana täytyy olla.

Mie oon kuunnellu äänikirjaa, se oli dekkari. Ilmeisesti liian jännittävä, tuli viime yönä uniini. Pelastin sen dekkarin päähenkilön. Pitäis päästä kirjastoon lainaamaan lisää ja voishan noita entisiäkin palauttaa jo...