Huh, huh, millanen päivä on ollut. Mie oon ihan poikki tässä vaiheessa. Ihan mukava päivä siltikin. Käytiin kirjastossa ja muutamassa kaupassa, mm. lankakaupassa. Ostin lahjaksi menevää lankaa ja 2,5 mm bambupuikot, joita oon tuntenut tarvihtevani useempaan otteeseen. Nyt miulla on ne.

Unisukat

Ohje: Novitalta silmukkamäärä ja palmikkokuvio Novita talvi 2010, ohjenro 61

Lanka: Nalle, viininpunainen ja violetti

Puikot: 3 mm bambusukkapuikot

Langankulutus: 42 g

Ei oikein näy kuvassa tuo palmikkokuvio. oli vähän vikkelät jalat kuvattavalta ku oli just herännyt yöunilta patterit ladattuina. Nii, eikä kovin yhteistyökykyisenä... Alkuperäinen suunnitelmani oli tehdä nuo sukat yksivärisiksi, violetiksi, mutta eihän miulla ollu tietenkään riittävästi lankaa. Joten piti raidottaa. Mie olisin tykännyt enemmän yksivärisistä, jotenkin palmikkokuvioon sopii miusta yksvärisyys kun se kuvio itsessään tuo neulepintaan vaihtelua. Mut näillä oli mentävä.

Varressa on taas (suorastaan perinteisesti) 1 o 1 n -joustinneuletta takana, kuvio vaan eessä. Eikä nääkään nyt täysin onnistuneet, kuvio ei oo ihan silmukalleen keskellä ja toiseen sukkaan tein jalkaterä osuudessa joustinneuletta vaikka olisi pitänyt tehdä sileetä. En viittinyt purkaa. Nääkin tunnistan pariksi, joten riittävän samanlaiset tuli :) Tuntuvat pysyvän öisin jalassa ja antavan unta, joten ajavat asiansa.

Tuoli ja ruusu -työstä jäi ottamatta kuva ennen jälkipistoja. Oon tehnyt sitä vaan iltaisin, joten valaistus on ollut niin onneton, että en oo ees viittinyt yrittää ottaa kuvaa. Mutta jälkipistoissa mennään ja on hidasta! Kansallispuvun kirjonnoista oon tehnyt kauluksen suomalaista reikäommelta. Ei enää tarvihtis kun yhet hyvät päiväunet ni eka pätkä olisi valmis. Siis pojan päiväunet. Toisen rannekkeen rokkaukset ärsyttää minnuu nyt suunnattomasti, että ne on jäähyllä tällä hetkellä. Mie yks ilta yritin ja yritin ja koko ajan jouduin purkamaan, joten marinoitukuut kauluksen verran. Jospa ne sitten sujuisivat.