Miun tekisi mieli aloittaa jotain pientä, nopeasti valmistuvaa käsityötä. Vaikka lapaset tai pienikokoiset villasukat. Ne voisi piristää mieltä ku nyt on vähän semmonen viilis, että mitään ei saa aikaseksi. Vaikka tuoli ja ruusu -työ on edistynyt ihan kivasti. Kuvaa siitä en tietty oo saanu otettua (se olisi jo liian aktiivista), mut tuolin selkänoja on hahmottunut jo ja ruusuja oon alottanut tekemään.

Villasukat on sillä tolalla, että toiseen oon neulonut 50 grammaa lankaa, kohta alkavat pohkeen kavennukset. Toivottavasti! Toiseen villasukkaan oon kohta neulonut sen 50 grammaa lankaa. Ja miun puikot on vääntyneet... mie arvasin. Hirmu rimpulat ne 1,5 milliset.

Reikäommel ei oo edistyny riittävästi. Miun pitää keskittyy siihen niin kovasti, että en oo oikein illalla enää jaksanut ja päivällä ei oo ollu mahollista.

Kirjastosta lainasin Villaiset pikkupehmot : 20 helppoa neulahuovutusohjetta (Laurie Sharp) kirjan. Aivan ihana kirja! Nii, miehän en neulahuovuta enää ikinä. Senhän mie päätin sillon ennen joulua ku ne tassunjäljet villasukkaan ei oikein onnistunut. Nyt mie haluisin kokeilla taas. Jos mie vaikka tykkäisinkin tuosta pikkuöttiäisten tekemisestä. Ohjeetkin vaikuttaa siltä, että miekin saattasin ymmärtää.

Emmerdalea olis katottavana ties miten monta jaksoa. Eiköhän siinä samalla sitten edisty nuo pistelyt ja neulomukset.

Ainii, äiskä osti miulle Kauneimmat käsityöt -lehden Muksut liitteen. Siinäkin olisi kaikkee kivaa. Juu ja karkkilakko on taas päällä. Jouluun asti mennään. Vaikeeta!