Säätila? Oonkos mie ulkona käynytkään?

Joo, kirjoneulelapaset melkein valmistu:

Kirjoneulelapaset

Ei ihan onnistunut... Jo ekan lapasen (kuvassa vasemmanpuoleinen, oikean käden lapanen) jälkeen mietin kantsiiko miun näitä tehä. Lapanen tuntui jopa miun pitkille sormille hiukan isolta. Lapasen leveys oli hyvä ja paksuus kun kahella langalla tein. Pieni väljyys pituudessa ei sitten haitannut ja laitoin toisenkin puikoille. Mitä kävi? Ei vissiin kovin tasanen käsiala... Alkui on suht samaa tiukkuutta, mutta koko kämmen osa sitten löysempää ja tulihan tuota kokoa ihan reilusti enemmän! Jopa alko eka lapanen tuntua sopivalta kun tuohon toiseen vertasi :)

Mielessäni pyörittelin, että mitä teen. Aattelin, että puran molemmat ja myönnän tappioni, liian vaikee malli miulle. Miehen kannustuksesta päätin sitten purkaa vaan tuon epäonnistuneen toisen lapasen. Ku se sano, että ihan hienothan nuo lapaset muuten on. Ja niin kai ne on. Eikä tätä neulomista kai opi kun tekemällä, en luovuta vaan yritän uudelleen. Jos sitten menee taas pilalle, ni sitten puran molemmat pois.

Ei ollut kiva homma tuo purkaminen. Aika paljon lankasotkua. No, teen nyt hyvän lapasen ettei tarvihe molempia purkaa :)

Villasukat ja beagle

Ohje: Novita talvi 2009, ohjenro 6

Lanka: 7-veljestä, harmaa

Puikot: 3,5 mm bambusukkikset

Langankulutus: 113 g

Beagle laitettiin kuvaan viime hetkellä. Beaglea kuvattiin myös villasukkien jälkeen, oli tärkeämpi kuvauskohde kun nuo sukat. Joten sukista kuva, josta ei nää juuri mitään. Mutta eipä nuo kummoset oo muutenkaan. Tuota varren pitsineuletta olisi pitänyt tehdä pitemmälti, mut en ollu varma miten lanka riittää (taaskaan), joten tein vähän vähemmän ja nyt näyttää miusta vähän töpöltä. Käytettäväksihän nää on eikä kaheltavaksi. En tiijä vielä ihellekö vai jolle kulle toiselle tarvitsevalle. Ihelläni ku on tuota villasukkavarastoa riittävästi. Eiköhän nämäkin vielä paikkansa/kotinsa löydä.