Miulta on jäänyt välistä yhden (ainakin) luetun kirjan merkitseminen, mutta olkoot, kirja nimittäin on jo palautettu kirjastoon. Tavoilleni tyypillisesti myöhässä... yritän parantaa tapani tällä saralla. On nimittäin tosi tyhmää maksaa myöhästymismaksuja kun voisi niin kätevästi uusia ne kirjat kun tulee täällä netissä roikuttua. Mut ei sitä taho millään muistaa.

Nyt olen lukenut kirjan Sinut (Umayya Abu-Hanna). Olin lukenut aiemmin hänen kirjoittaman Nurinkurin kirjan. Sinut tarttui mukaani, koska tuttuni kertoi kirjasta niin hyvin, että rupesi tekemään mieli lukea se itsekin. Kirjavinkkausta parhaimmillaan!

Kirjassa kirjailija kertoo kokemuksiaan Suomesta maahanmuuttajan näkökulmasta ja myös muista kulttuureista. Kivoja huomioita asioista ja ajattelutavoista, puolin ja toisin. Alku oli hyvä ja viihdyttävä, suorastaan ahmittava, mutta sitten kirja jatkui hyvinkin samanoloisesti. Kirjaan oli kirjoitettu lukuja eri aiheista, ne oli vähän niiku kolmuneja/artikkeleita. Ehkä kerran kuussa lehdestä luettuna olisin tykännyt enemmän, tai hitaasti kirjasta luettuna ei ahmittuna :)

Tykkäsin muuten kirjan kansista. Niissä on erivärisiä ja -muotoisia piparkakku-ukkoja ja akkoja. Miusta tää kirja oli ehdottomasti lukemisen arvoinen. Nyt miulla on menossa afrikkalaista kirjallisuutta. Vaihtelua, välillä kun jumahdan samantyyppiseen kirjallisuuteen. Kerran kahlasin suosikkiani John Irvingiä ihan liikaa ja pariin vuoteen en lukenut yhtään hänen kirjaa. Nyttemmin olen onneksi päässyt yli irvingähkystä ja Kunnes löydän sinut tuli ahmittua heti kun sen kirjastosta varauksella sain. Sen kun saisi kirjahyllyyn!