Kelitiedote taas otsikossa Mie oon tykännyt pakkasista, ohan se kylmä ja saa lämmittää joka päivä, mut niihän se talvella tuleekin olla. Tähän talven tykkäämiseen vaikuttaa myös se, että en oo ulkohommissa.

Tälle vuodelle oon saanut ekan käsityönkin valmiiksi. Neuloin Meeri-sukat (miunkin mummi tekee samanlaisia sukkia, tai ainakin melkein samanlaisia). Jostain syystä tein ne noin kokoa 36 ja eihän miun räpylä oo niin pieni. Onneksi sukat kuitenkin löysivät käyttäjän. Itseasiassa löysivät niin nopeesti käyttäjänsä, että en kerinnyt kuvata tai punnitakaan sukkia. Pääasia, että sukat tulivat tarpeeseen ja käyttöön vaikkei kuvaa nyt ookaan. Punnitus hoitui käyttämällä apuna matematiikkaa.

Sitten mie neuloin mallitilkun! Nalle-langasta 1,5 mm puikoilla. Ne puikot on niiin ohkaset! Hirmu varovasti pitää käsitellä, etten väännä niitä mutkalle. Voi olla, että ne vielä tänä vuonna vääntyyvät miun käsittelyssä. Nyt on kuitenkin mallitilkku neulottu, katotaan sitten puolen kuun jälkeen miten homma edistyy siitä.

Nyt on sellanen tilanne ettei oo neulottavaa. Hyvä väli ottaa esille jälleen kerran kettutyö. Eilen alottelin pistelemään sitä tauon jälkeen.

Kettutyö vuoden 2010 alussa

Onhan se edistynyt kun vertaa edelliseen kuvaan:

Vau! Oonhan mie saanut tuohon tehtyä aika paljon! Mainittakoon, että tää edellinen kuva on otettu heinäkuun puolivälissä...Et ei se edistys mitään päätä huimaavaa oo ollut. Pistelyinto on nyt suuri. Kyllä mie tuon saan tehtyä tänä vuonna. Vähän meinaa olla tylsää kun ei oo enää mitään elukkaa tai muuta selkeetä asiaa, jota pistellä. Taustaa vaan. Hieman jännittää ne jälkipistot. Niitä on varmaan paljon, en oo ees kahtonut tarkasti. Ainakin ketuissa on jälkipistoja ja sitten tuossa taustassa kun on noita kaikenlaisia korsia niin niihin saan jälkipiston jos toisenkin laitella.