Kirjottelin eilen pidemmän tekstin ja hävitin sen. Hups vaan. En jaksanut sitten enää uudelleen aloittaa, päivähän se on tänäänkin.

2188588.jpg

Villapöksyt ja lapasen poikaset

Ohje: Villapöpät. Ulla 1/2008. 2-4 kk
Lanka: Zitron Loft 100% merinovillaa
Puikot: 7 mm pyöröt
Langankulutus: 41 g

Lapasen poikaset

Ohje: ihan omasta päästä osasin, 16 s
Lanka: Loftin jämät
Puikot: 5 mm muoviset sukkapuikot
Langankulutus: 11 g

Sainpa tuhottua kaiken tässä kuussa hankkimani Loftin myöskin tässä kuussa. Vau. Nähtäväksi tosiaan jää miten nuo tulee toimimaan. Vielä olisi yksiin pöksyihin hahtuvaa jäljellä. Täytynee tekaista ne tässä jossain vaiheessa, eipä noihin kauaa aikaa mene.

Tällä hetkellä on menossa villasukkien neulonta, pienikokoisten. En eilen oikein osannut mihinkään muuhunkaan tarttua.

Siivoominen jumitti eilen. Sain sentään yläkerran imuroitua. Jumittanee myös tänään, koska on kauppapäivä ja silloinhan ei tuu mitään muuta järkevää/tarpeellista tehtyä. Tänään on rakettipäivä. Eiköhän muutama raketti tule hankittua ja ammuttua.

Eilen illalla kävin teatterissa. Yksi lensi yli käenpesän -näytelmän katsomassa. Tykkäsin. Näytelmä, joka jää mieleen pyörimään on ollut hyvä. Jos näytelmää ei ajattelisi lainkaan jälkikäteen, niin siitä puuttuu jotain. Tämä jäi mietityttämään.

Puhdistus on luettu. En oo ihan varma haluunko heti hypätä Huojuvaan taloon. Pitäisiköhän väliin lukaista jotain kevyempää?

Routa: kiitos kommentista. Äiskän tekemää onteloa. Miun kudontataidot ja -into ovat huomattavasti pienemmät (se matto...)