En ole niinkään tehnyt käsitöitä lähiaikoina vaan uppoutunut lukemaan. Neulomus ei nappaa yhtään ja lampaissa olisi jälkipistot, jotka on ihan kaameet. Miusta tuntuu, että teen niitä aivan turhaan. Siispä olen rentoutunut lukemisten parissa. Oon jopa harkinnut kaivavani virkkauksen esille, siis sen virkkauksen, josta piti tulla verannalle verhokapat, mutta josta tuleekin ihan vaan yksi lyhyt verhokappa kapeaan ikkunaan. Siihen tarviisi virkata varmaan ne kiinnitysjutskat yläreunaan ja alareunaan sitten joku reunus.

Lukemisiin. Ahmaisin Riikka Pulkkisen kirjoittaman esikoisteoksen  Raja. Se on ilmestynyt 2006. Luvin jostain silloin arvostelun ja siitä asti kirja on ollut miun halluun lukkee -listalla (joka on liian pitkä). Nyt se on luettu ja tykkäsin. Siinä kerrottiin useamman henkilön tarinaa ja nää tarinat kietoutu jännästi yhteen. Kyse oli ihmisten rajoista, eri ihmisten ja eri asioiden. Ehkä semmosta rajan vedon vaikeutta. Mielenkiintoinen.

Luvin tämän aikasta nopeesti, jotenkin sitä piti vaan lukkee ja lukkee. Ei malttanut jättää kovin pitkäksi aikaa käsistä. Surffaillessa löysin tiedon, että vuonna 2009 ilmestyy kirjailijan seuraava teos. Pitää tarkkailla.

Nyt luen Tervon Poliisin poikaa. En tiijä saanko luettua. Jotenkin on niin pitkät kappaleet eikä tarina vielä oo napannut mukaansa. Kaiken lisäksi mie oon nähny sen telkkarista, olikohan se ohjelma vai elokuva, kuitenkin. Huomenna aattelin käyvä kirjastossa hakemassa lisää luettavaa, joten voi olla että jokin muu tulee luettavaksi. Miulla on taas kirjat myöhässä...miten ihmeessä se uusiminen aina unohtuu?