Ei oo totta!!! Nyt suututtaa! Onnistuin hävittämään pitkän tekstin ja kaikki (kaksi) palkintoani, jotka sain Katjalta ja Minskulta! Yksi pieni virheliike hiirellä ja viuh, kaik' on mänt'. Ei ehkä ihan kaik' on mänt' -dramaattista, mutta harmittavaa kuitenkin.

Yritetään uudestaan. Ekaksi Katjalta tullut.

1802301.jpg

Suomeksi siis:
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.

Sitten Minskulta tullut.

1802328.jpg

Säännöt: Here are the rules:

1.Voittaja voi laittaa logon blogiinsa. The winner can put the above logo on his/her blog.
2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait. Link the blog where you recieved your award.
3. Nimeä vähintään 4 muuta blogia palkinnon saajiksi. Nominate at least 4 other blogs.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi. Put links of those blogs on yours.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi. Leave a message on the nominated blogs.

Sitten en ihan noudata sääntöjä, en oikein osaa laittaa mihinkään eteen päin. Liian vaikeeta valita ja monellahan nämä jo ovatkin.

Tällä viikolla ollaan neulottu tapaamisessa. Mukavaa oli, kiitos Katja ja Kirsi. Uudet palmikkosukat alottelin tapaamisessa. Samalla vanhalla mallilla mennään. Viikonloppuna kaivoin pahamaineisen kettutyön naftaliinista. Oli miettimistä ennen kuin pääsi taas työhön "sisään". Olis aivan liian helppoa ottaa kopio mallista ja merkata siihen jo pistellyt alueet :) vielä joku kerta mie teen niin! Salainen käsityöprojektikin etenee, paljoa ei enää puuttuisi, mutta mie oon suoraan sanoen hieman kyllästynyt sen tekemiseen. Onneks tässä ei oo mikkään hötky ja hätä.

Karkkilakko loppui sitten tuossa viime perjantaina. Oon sen jälkeen joka päivä syönyt enemmän tai vähemmän karkkia. Myönnettäköön ehkä enemmän.... Viikonloppuna oli ihan paha olo kun ei tuo ruoka maistunut lainkaan, mutta karkki senkin edestä.

Yhen kirjan oon saanut luettua: Madame Mao (Anchee Min). Linkki Hesarin arvosteluun. Mitäs mie ihe tuosta tykkäsin? Ei kai kummempi. Historiaa, mutta vähän varauksella, että mikä on totta ja mikä taiteilijan vapautta. Tulipa luettua. Saisi varmasti enemmän irti jos olisi Kiinan historia minnuu paremmin hanskassa.

Tuo Kiina on ollut hirveesti esillä lähiaikoina (yllättävää, mitkä olympialaiset?). Miepä sitten viikonloppuna kävin Kiinassa interraililla. Juu, nähtävyydet oli hienoja, mutta ihmisiä oli liiankin kanssa. Näin unta. Mie oon ennenkin ollut Kiinassa unissani, oon jopa puhunut ja ymmärtänyt kiinankieltä unissani. Onneks oon nyt vaihtanut suomalaiseen kirjallisuuteen takasin niin ei tuu yökausia reissattua ulkomailla.

Jotain muutakin meinasin, mutta en muista. Väsyttää ihan hirveesti, viime yönä en ollu Kiinassa asti (ihan Suomessa), mutta näin painajaisia. Kävivät mokomat vähän valvottamaan sitten yöllä.