Nyt melkei harmittaa, että piti mennä uhoamaan täällä. Se ruutuvirkkausverho vähän jumittaa...Nyt tiijän, että kuvio ei oo kiva ja miusta ohjeessakin on virhe. Jouduin purkamaan ainakin parikymmentä senttiä. Huomasin aika ajoissa, että jotain hämminkiä tekeleessä on, mutta en malttanut etsiä virhettä kun etenemään kuitenkin pääsi. Sitten ku se stoppas ni johan miekin kävin tarkemmin ohjetta tihrustamaan (ja purkamaan). Verho on hieman jäähyllä tuossa olkkarin pöyvällä, tekis mieli purkaa kokonaan mutku ei luonto anna periks (ainakaan vielä).

Sisu sukkien kanssa meneekin mukavammin. En oo vielä toista edes alottanu, mutta etenemisestettä ei niitten kaa oo. Teen niitä siis niillä bambupuikoilla ja se on ku neulois grillitikuilla, siis sellasilla mihin laitetaan ne varras asiat.

Yksi uusi ristipistotyökin huutelee tuolla kaapissa. Varmaan viikonloppuun menee ennen kun pääsen sitä alottamaan. Ruusutyön kehystykseen vienti tuli ulkoistettuu äiskälle. Työ on jo kehystäjällä ja muistaakseni valmis jo tällä viikolla. Jännä nähdä millaset kehykset on valittu.